085-077 05 51

info@lbfinancielediensten.nl

Hypotheken

Bent u op zoek naar een hypotheek die naadloos aansluit op uw persoonlijke situatie en in- en uitgavenpatroon? LB Financiële Diensten staat u hier graag in bij. Hypotheken zijn er in alle soorten en maten. Wij geven deskundig en onafhankelijk advies over uiteenlopende hypotheekvormen.

Hypotheken

Bent u op zoek naar een hypotheek die naadloos aansluit op uw persoonlijke situatie en in- en uitgavenpatroon? LB Financiële Diensten staat u hier graag in bij. Hypotheken zijn er in alle soorten en maten. Wij geven deskundig en onafhankelijk advies over uiteenlopende hypotheekvormen.

Onafhankelijk advies

Een hypotheek is niets anders dan een lening, waarbij het huis als onderpand dient. Er zijn verschillende manieren om deze lening af te lossen. Elk type kent een eigen hypotheekvorm. Omdat LB Financiële Diensten met meerdere geldverstrekkers samenwerkt, zijn wij transparant en onafhankelijk. Wij adviseren gegarandeerd de beste hypotheek tegen de laagste hypotheekrente.

Hypotheekvormen

LB Financiële Diensten vindt het belangrijk dat u de juiste beslissing neemt. Daarom stemmen wij de hypotheek altijd af op uw behoeften en wensen en mogelijke risico’s zoals die van scheiding, overlijden, werkloosheid of arbeidsongeschiktheid. De meest bekende vormen zijn de annuïteiten-, lineaire, aflossingsvrije en spaarhypotheken. Daarnaast bestaan er ook nog bankspaar-, levens-, hybride-, beleggings- en krediethypotheken.

Annuïteiten- en lineaire hypotheek

De annuïteitenhypotheek kent een vaste einddatum. Tijdens de looptijd lost u periodiek een vastgesteld bedrag af. Op de einddatum dient u de gehele hypotheek afgelost te hebben. Ook bij de lineaire hypotheek lost u gedurende de looptijd elke maand hetzelfde bedrag af. De rente die u betaalt, is in het begin hoog. Langzamerhand neemt dit af, waardoor de maandlasten ook almaar lager worden.

Aflossingsvrije en spaarhypotheek

Bij de aflossingsvrije hypotheek bent u gedurende de looptijd niet verplicht om af te lossen. Wel moet op de einddatum de gehele lening in één keer worden afgelost. Gedurende de looptijd betaalt u alleen de rente over de hypotheekschuld. Bij een spaarhypotheek spaart u maandelijks tijdens de looptijd in een kapitaalverzekering. De opgebouwde waarde hiervan wordt op de einddatum gebruikt om de hypotheek af te lossen.

Tussentijds contact

LB Financiële Diensten vindt goed contact met haar cliënten erg belangrijk. Na het afsluiten van de hypotheek stopt ons advies niet. Wij houden de vinger aan de pols en controleren regelmatig of de hypotheek nog past bij uw huidige situatie. Benieuwd geworden naar alle mogelijkheden op hypotheekgebied? Bel of mail ons en maak een afspraak voor een gratis hypotheekadviesgesprek.

Contact gegevens

Lithoijenstraat 14
3826KE Amersfoort

E: info@lbfinancielediensten.nl
T: 085 077 05 51

Copyright 2014 - 2023 LB Financiële Diensten - Alle Rechten Voorbehouden.
LB Financiële Diensten is een handelsnaam van L’arssurance B.V.