085-077 05 51

info@lbfinancielediensten.nl

Arbeidsongeschiktheidsverzekering
Bescherm uw inkomen met een op maat gemaakte arbeidsongeschiktheidsverzekering van LB Financiële Diensten. Expertadvies en brede dekkingsopties voor financiële zekerheid.

Bij LB Financiële Diensten begrijpen we dat het beschermen tegen de risico’s van arbeidsongeschiktheid een moeilijke en verwarrende taak kan zijn. Daarom bieden we onze klanten uitgebreide plannen voor arbeidsongeschiktheidsverzekeringen om hen te helpen hun inkomen te dekken als ze door ziekte of letsel niet meer kunnen werken.

Onze arbeidsongeschiktheidsverzekeringsplannen zijn ontworpen met onze cliënten in gedachten, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw financiële toekomst veilig is. Afhankelijk van uw behoeften bekijken we verschillende planopties van toonaangevende verzekeraars en stellen we een persoonlijk plan voor u op dat past bij uw doelstellingen en budget.

Niemand denkt graag na over wat er zou kunnen gebeuren als hij gewond raakt of ziek wordt, maar de juiste verzekeringsdekking kan het verschil maken bij het bieden van financiële zekerheid voor u en uw dierbaren. Onze arbeidsongeschiktheidsverzekeringsplannen zijn afgestemd op uw specifieke behoeften, zodat u er zeker van kunt zijn dat er dekking is wanneer u die het meest nodig hebt.

Juiste bescherming en dekking met onze Arbeidsongeschiktheidsverzekering!

Wij begrijpen hoe belangrijk het is om de juiste bescherming te hebben, wat het leven ook met zich meebrengt. Daarom werkt ons team van ervaren adviseurs samen met u aan een plan dat het beste past bij uw individuele behoeften. Wij houden rekening met factoren zoals leeftijd, gezondheidsgeschiedenis, inkomen, werkstatus en meer bij het ontwerpen van een polis die aan al uw eisen voldoet.

Bij LB Financiële Diensten zorgen we ervoor dat onze klanten de uitgebreide dekking krijgen die ze verdienen zonder de bank te breken. Wij geven gedegen advies over al onze polissen zodat kunt u de beste beslissingen nemen voor uw toekomst. Onze arbeidsongeschiktheidsverzekeringsplannen worden op maat gemaakt voor elk individu, zodat u de beste dekking krijgt tegen een concurrerende prijs.

Wij bieden klanten toegang tot onze bibliotheek van hulpmiddelen, zodat zij hun polis en de bescherming die deze biedt beter kunnen begrijpen. Wij bieden ook persoonlijk advies van ervaren adviseurs die ervoor zorgen dat u het beste plan krijgt voor uw behoeften. Met LB Financiële Diensten kunt u erop vertrouwen dat wij u steunen in elke situatie die het leven met zich meebrengt.

Contact

Neem vandaag nog contact met ons op om uw uitgebreide arbeidsongeschiktheidsverzekering op te zetten! Wij zijn er om ervoor te zorgen dat u, wat er ook gebeurt, beschermd bent en comfortabel kunt leven, zelfs als er iets onverwachts gebeurt.
Neem gerust contact met ons op om te achterhalen wat LB Financiële Diensten voor u kan betekenen via 085 – 007 05 51.

Contact gegevens

Lithoijenstraat 14
3826KE Amersfoort

E: info@lbfinancielediensten.nl
T: 085 077 05 51

Copyright 2014 - 2023 LB Financiële Diensten - Alle Rechten Voorbehouden.
LB Financiële Diensten is een handelsnaam van L’arssurance B.V.