085 007 0551

info@lbfinancielediensten.nl

AOV Adviesgesprek

Bent u een zelfstandig ondernemer en wilt u uw inkomen beschermen tegen eventuele arbeidsongeschiktheid? Dan bent u bij LB Financiële Diensten aan het juiste adres voor een professioneel AOV Adviesgesprek.

Als ervaren financieel adviesbureau begrijpen we dat uw bedrijf uw belangrijkste bron van inkomsten is. Een onverwachte gebeurtenis, zoals een ziekte of een ongeval, kan echter leiden tot langdurige arbeidsongeschiktheid. Dit kan aanzienlijke financiële gevolgen hebben voor zowel u als uw bedrijf. Daarom is het van essentieel belang om uw inkomen te beschermen met een passende arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV).

Onze AOV Adviesgesprekken zijn bedoeld om u te helpen de juiste beslissingen te nemen bij het kiezen van een AOV die aansluit bij uw specifieke situatie en behoeften. Tijdens het gesprek zullen onze deskundige adviseurs uw persoonlijke omstandigheden analyseren, uw wensen en doelen bespreken en u begeleiden bij het vinden van de beste AOV-oplossing voor u.

Wij werken samen met gerenommeerde verzekeringsmaatschappijen en hebben toegang tot een breed scala aan AOV-producten. Dit stelt ons in staat om u objectief advies te geven en u te helpen bij het vergelijken van verschillende opties. We zullen uitleg geven over de verschillende voorwaarden, dekkingen en premies, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen.

Bij LB Financiële Diensten streven we ernaar om een langdurige relatie op te bouwen met onze klanten. Onze adviesgesprekken zijn slechts het begin van onze dienstverlening. Ook nadat u een AOV heeft afgesloten, blijven we graag betrokken en staan we voor u klaar om eventuele vragen te beantwoorden, wijzigingen door te voeren of te helpen bij schadeafwikkeling.

Bescherm uw inkomen en zorg voor gemoedsrust met een op maat gemaakte arbeidsongeschiktheidsverzekering. Neem vandaag nog contact op met LB Financiële Diensten en plan een AOV Adviesgesprek in. Onze deskundige adviseurs staan voor u klaar om u te helpen bij het nemen van de juiste financiële beslissingen.

MEER WETEN? Neem gerust contact op. Wilt u vrijblijvend kennismaken met LB Financiële Diensten, samen een kop koffie drinken. Concreet eens doorpraten? Laat het ons weten!
Neem vrijblijvend contact met ons op via 085-0770551 of stuur een e-mail naar info@lbfinancielediensten.nl

Contact gegevens

Lithoijenstraat 14
3826KE Amersfoort

E: info@lbfinancielediensten.nl
T: 085 007 0551

Copyright 2014 - 2023 LB Financiële Diensten - Alle Rechten Voorbehouden.
LB Financiële Diensten is een handelsnaam van L’arssurance B.V.