085-077 05 51

info@lbfinancielediensten.nl

Bedrijfsverzekeringen

Als ondernemer begrijp je het belang van het beschermen van je bedrijf tegen onvoorziene gebeurtenissen. Of het nu gaat om brand, diefstal, aansprakelijkheid of andere risico’s, het hebben van de juiste bedrijfsverzekeringen is essentieel om de continuïteit van je onderneming te waarborgen. Bij LB Financiële Diensten staan we klaar om je te helpen bij het vinden van de juiste verzekeringsoplossingen die passen bij de unieke behoeften van jouw bedrijf.

Waarom kiezen voor bedrijfsverzekeringen bij LB Financiële Diensten?

  1. Maatwerkoplossingen: We begrijpen dat geen twee bedrijven hetzelfde zijn. Daarom bieden we maatwerkverzekeringen aan die specifiek zijn afgestemd op de risico’s en behoeften van jouw bedrijf. Of je nu een klein bedrijf hebt of een grote onderneming runt, we zorgen ervoor dat je de juiste dekking hebt.
  2. Uitgebreid assortiment: Bij LB Financiële Diensten bieden we een breed scala aan bedrijfsverzekeringen aan. Van brand- en inbraakverzekeringen tot aansprakelijkheids- en arbeidsongeschiktheidsverzekeringen, we hebben dekkingen die jouw bedrijf beschermen tegen verschillende risico’s. Onze ervaren verzekeringsadviseurs helpen je graag bij het kiezen van de juiste polissen.
  3. Deskundig advies: Verzekeringen kunnen complex zijn, vooral als het gaat om bedrijfsverzekeringen. Onze verzekeringsadviseurs hebben uitgebreide kennis en expertise op dit gebied. Ze nemen de tijd om naar jouw specifieke situatie te luisteren en bieden advies op maat dat aansluit bij jouw behoeften. We streven ernaar om jou een duidelijk inzicht te geven in de verschillende opties, zodat je weloverwogen beslissingen kunt nemen.
  4. Klantgerichte benadering: Bij LB Financiële Diensten staat de tevredenheid van onze klanten voorop. We streven ernaar om een langdurige relatie met jou op te bouwen op basis van vertrouwen en transparantie. Ons team staat altijd klaar om je vragen te beantwoorden, je bij te staan in geval van schade en eventuele wijzigingen in je bedrijfsverzekeringen te verwerken.
Aansprakelijkheidsverzekering
Op het vlak van bedrijfsverzekeringen bieden wij allereerst de mogelijkheid van een aansprakelijkheid-, arbeidsongeschiktheid- en rechtsbijstandverzekering. U investeert veel tijd, geld en energie in uw bedrijf. Daarom wilt u ongetwijfeld alles goed geregeld hebben. Mocht u onverhoopt toch te maken krijgen met bijvoorbeeld diefstal, brand, inbraak, bedrijfsongevallen, niet betalende klanten of niet geleverde goederen of schade aan derden, dan kan een brand -, aansprakelijkheid- of rechtsbijstandverzekering u helpen. De continuïteit van uw bedrijf mag niet in gevaar komen. Zodoende dat u zelfs aan een bedrijfsstagnatieverzekering kunt denken.

Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Bij LB Financiële Diensten bieden we uitgebreide plannen voor arbeidsongeschiktheidsverzekeringen om klanten te helpen bij het dekken van hun inkomen als ze niet meer kunnen werken door ziekte of letsel. We ontwerpen de plannen op maat, rekening houdend met uw behoeften, doelen en budget. Onze verzekering biedt dekking wanneer u die het meest nodig hebt, en ons ervaren team staat klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste bescherming.

Garageverzekering

Op zoek naar uitgebreide verzekeringsdekking voor uw garage? LB Financial Diensten biedt maatwerk garageverzekeringen die voldoen aan uw behoeften en budget. Onze deskundige adviseurs bieden advies op maat en concurrerende tarieven. Wij bieden eigendoms- en aansprakelijkheidsdekking, dekking voor werknemers, autoverzekering en bedrijfsschadeverzekering. Ons team stelt een op maat gemaakt beleid op, rekening houdend met uw bestaande polissen en risicobeheer. Bij LB Financial Diensten streven we naar klanttevredenheid en bieden we dekking op maat voor uw unieke behoeften.

Gebouw en inventaris
Bedrijfsverzekeringen zijn er in alle soorten en maten. Wanneer u eigenaar bent van een pand of gebouw, dan is een gebouwenverzekering verstandig. Pacht of huurt u het pand? Dan is wellicht een huurdersbelangverzekering op z’n plaats. Vaak denken ondernemers niet meteen aan alle spullen die zij in bezit hebben. Toch loont het de moeite om een inventaris- en/of voorraadverzekering te nemen. Mocht er onverhoopt schade optreden door storm, of brand, dan weet u zeker dat uw investering niet in rook opgaat.

Koeriersdienstverzekering

LB Financiële Diensten biedt koeriersdienstverzekeringen voor zzp’ers en koeriersbedrijven. Uw auto is essentieel voor uw werk en moet goed verzekerd zijn. Wij specialiseren ons in verzekeringen voor koeriers, inclusief zzp’ers en bedrijven met personeel. We bieden 3 dekkingen: 1. Wettelijke Aansprakelijkheid (WA) voor schade aan anderen. 2. Beperkt Casco (WA plus) dekt onvoorziene schade en biedt een gratis leenauto bij autoschade. 3. All Risk (WA Volledig Casco) is de meest uitgebreide dekking, inclusief vandalisme en schade door eigen schuld. Bespreek met ons de juiste verzekering voor uw koeriersbedrijf.

Rechtsbijstandsverzekering voor bedrijven

Verzekeringen voor bewindvoerders: LB Financiële Diensten biedt beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen voor bewindvoerders. Verplichte verzekeringen voor bewindvoerders omvatten aansprakelijkheids- en inboedelverzekeringen. Bewindvoerdersverenigingen eisen een beroepsaansprakelijkheidsverzekering. LB Financiële Diensten biedt voordelige premies, hoge verzekerde bedragen, laag eigen risico en maandelijkse premies zonder toeslag. Bewindvoerders hebben een grote verantwoordelijkheid en moeten ook een cliëntverzekering afsluiten. LB Financiële Diensten biedt persoonlijke service en begeleiding bij schadeclaims. Neem voor meer informatie contact op via 085-0070551.

Taxiverzekering

LB Financiële Diensten biedt snel en betaalbaar taxiverzekeringen aan. Ze begrijpen dat een goede verzekering essentieel is voor een taxibedrijf en bieden voordelige premies aan zonder schadevrije jaren te eisen. Ze kunnen zowel individuele chauffeurs als wagenparken verzekeren. Als tussenpersoon staan ze bekend om persoonlijke aandacht, advies op maat, brede dienstverlening en betrouwbare en snelle communicatie. Kies LB Financiële Diensten als uw adviseur voor taxiverzekeringen.

Vervoerdersaansprakelijkheidsverzekering

Bescherm uw bedrijf met onze Vervoerdersaansprakelijkheidsverzekering. LB Financial Diensten biedt op maat gemaakte dekking voor transportondernemingen, inclusief verlies of beschadiging van lading en aansprakelijkheid voor claims van derden. We bieden ook aanvullende diensten voor veilig transport.

Verzekeringen voor bewindvoerders

Bescherm uw bedrijf met onze op maat gemaakte rechtsbijstandsverzekering. Juridisch advies, vertegenwoordiging en contractbeoordeling op één plek. LB Financiële Diensten zorgt voor uw juridische belangen en biedt financiële bescherming en deskundig advies bij juridische vraagstukken. Onze verzekering omvat juridisch advies, vertegenwoordiging, contractbeoordeling en dekking voor alternatieve geschillenbeslechting. Sluit eenvoudig een rechtsbijstandsverzekering af bij LB Financiële Diensten en bescherm uw bedrijf tegen onverwachte juridische uitdagingen.

Vrachtautoverzekering

Bescherm uw vrachtwagen met LB Financiële Diensten. Uitgebreide dekking en betaalbare premies. Vraag nu een offerte aan! Wij bieden op maat gemaakte vrachtwagenverzekeringen, inclusief aansprakelijkheidsverzekering, fysieke schadeverzekering, onverzekerde/onderverzekerde automobilistendekking en vrachtverzekering. Bij LB Financial Diensten krijgt u de beste vrachtwagenverzekering voor uw geld, afgestemd op uw behoeften. Onze ervaren adviseurs bieden gedetailleerd advies en uitleg, zodat u weloverwogen beslissingen kunt nemen. Bescherm uw investering vandaag nog!

Werknemersverzekering
Als ondernemer bent u verantwoordelijk voor uw personeel. Dat betekent dat er diverse zaken goed op orde moeten zijn. Hebt u met langdurig ziekteverzuim te maken? Dat geeft uiteindelijk problemen in de productie. Een verzuimverzekering biedt dan uitkomst. Het kan ook voorkomen dat één van uw medewerkers (gedeeltelijk) arbeidsongeschikt raakt. Een goede verzuimverzekering is daarvoor prettig. Zelfs een zorgverzekering is iets wat u als werkgever voor uw medewerkers kunt regelen.
Contact gegevens

Lithoijenstraat 14
3826KE Amersfoort

E: info@lbfinancielediensten.nl
T: 085 077 05 51

Copyright 2014 - 2023 LB Financiële Diensten - Alle Rechten Voorbehouden.
LB Financiële Diensten is een handelsnaam van L’arssurance B.V.