085 007 0551

info@lbfinancielediensten.nl

Koeriersdienstverzekering

Werkt u als zzp-er voor een koeriersdienst of hebt u een eigen koeriersbedrijf? Zowel voor ondernemers als voor zzp-ers biedt LB Financiële Diensten verschillende koeriersdiensten verzekeringen. U werkt ongetwijfeld als koerier met uw eigen auto of u bezit een wagenpark. In al deze gevallen is het enorm belangrijk dat uw auto goed verzekerd is. Als tussenpersoon zijn wij gespecialiseerd in verzekeringen voor uiteenlopende koeriersdiensten, waaronder zzp-ers en koeriersbedrijven met personeel in dienst. 

Nuttig vervoermiddel

Zonder vervoer hebben koeriersdiensten geen werk en daarom gaan wij ervan uit dat u voorzichtig met uw auto(s) en/of bestelbus(sen) omgaat. Koeriers hebben te maken met zogenoemde ‘tijdgevoelige goederen’, waarbij het van cruciaal belang is dat u op tijd de goederen aanlevert. Zowel uw opdrachtgever als de eindklant zijn hierbij gebaat. Daarom is het belangrijk dat uw vervoermiddel goed is verzekerd. LB Financiële Diensten kijkt niet terug op negatieve resultaten uit het verleden, maar gaat met u om de tafel zitten om tot de juiste verzekering te komen voor uw koeriersbedrijf. 

3  dekkingen

Met de koeriersdiensten verzekering van LB Financiële Diensten kunt u kiezen uit 3 dekkingen, namelijk:

1. Wettelijke Aansprakelijkheid (WA); deze verzekering is wettelijk verplicht voor elke autobezitter en dekt de schade die u met uw auto aan andere auto’s of personen toebrengt.

2. Beperkt Casco (WA plus); deze verzekering dekt schade die u met uw auto aan anderen toebrengt én u bent verzekerd tegen onvoorziene schade zoals inbraak, diefstal, brand, ruitschade, hagel en storm en aanrijding met dieren. Bovendien krijgt u een gratis leenauto bij autoschade, wat vooral bij koeriersdiensten belangrijk is voor continuering van uw bedrijfsvoering.

3. All Risk (WA Volledig Casco); dit is de meest uitgebreide en optimale dekking en deze verzekering dekt naast WA en Beperkt Casco ook schade door vandalisme en schade aan uw auto door eigen schuld.

Contact

Spreekt het aanbod van verzekeringen voor koeriersdiensten u aan? Hebt u een eigen koeriersbedrijf of werkt u als zzp-er in deze branche? Neem gerust contact met ons op om te achterhalen wat LB Financiële Diensten voor u kan betekenen via 085 – 007 05 51.

Contact gegevens

Lithoijenstraat 14
3826KE Amersfoort

E: info@lbfinancielediensten.nl
T: 085 007 0551

Copyright 2014 - 2023 LB Financiële Diensten - Alle Rechten Voorbehouden.
LB Financiële Diensten is een handelsnaam van L’arssurance B.V.