085-077 05 51

info@lbfinancielediensten.nl

Verzekeringen voor particulieren

Wilt u met een betrouwbare partij in zee voor particuliere verzekeringen? Bent u op zoek naar bijvoorbeeld een inboedel, reis- of rechtsbijstandverzekering? LB Financiële Diensten helpt graag iedereen die op zoek is naar welke particuliere verzekering dan ook.

Particuliere verzekeringen wonen

Op het gebied van wonen bieden wij diverse verzekeringen aan. Denk in dit geval onder andere aan inboedel-, woonhuis-, kostbaarheden- of opstalzekeringen. Naast uw woning, hebt u ongetwijfeld met inboedel en mogelijke kostbaarheden te maken die u goed wilt verzekeren. LB Financiële Diensten weet als geen ander dat schade door wateroverlast, brand, storm, diefstal of andere oorzaken niet in de koude kleren gaat zitten. Het is daarom fijn dat particulieren zich hier goed tegen kunnen verzekeren, wanneer er sprake is van schade, verlies of diefstal. Bij opstalschade bent u zelfs ook nog verzekerd voor hetgeen wat tot uw erf hoort zoals schuurtjes, parketvloeren en keukens.

Particuliere verzekeringen vervoer

U kunt bij LB Financiële Diensten ook terecht voor onder andere auto-, motor- of bromfietsverzekering. Voor elke autobezitter is een autoverzekering verplicht tot het minimum van een wettelijke aansprakelijkheidsverzekering (WA). Natuurlijk kunt u dit aanvullen met een beperkt – of volledig cascoverzekering. Ook helpen wij bij alle particuliere verzekeringen voor campers, aanhangwagen, boten en oldtimers. Zelfs recreatieve verzekeringen waaronder die van caravan, hobby- en sportartikelen kunt u bij ons verzekeren. Een fijn idee als u met een dure duik-, ski- of golfuitrusting op vakantie wilt. Overigens zijn wij er ook voor uw (doorlopende) reis- en annuleringsverzekering.

  Overige particuliere verzekering

  Naast bovenstaande verzekeringen blijft er nog een heel scala aan overige verzekeringen over, waar u even bij stil moet staan. Denk aan een ongevallen- en zorgverzekering, maar natuurlijk ook aan een arbeidsongeschiktheid-, rechtsbijstand- en aansprakelijkheidsverzekering. Als door uw toedoen andere partijen schade lijden, dan is dat erg vervelend. Wanneer u aansprakelijk wordt gesteld voor inkomstenderving, smartengeld of hoge ziektekosten, dan kan dat aardig in de papieren lopen. Een aansprakelijkheidsverzekering biedt dan zekerheid.

  Pakketverzekering

  Bij LB Financiële Diensten kunt u ook terecht voor een voordelige pakketverzekering. In een bundel van meerdere verzekeringen ontvangt u een extra premiekorting. Wilt u meer weten? Bel of mail ons voor een vrijblijvende afspraak.

  De volgende verzekeringen kunnen wij u bieden:

  • Aansprakelijkheidsverzekering
  • Autoverzekering
  • Bromfietsverzekering
  • Caravanverzekering
  • Doorlopende reisverzekering
  • Gezinsongevallenverzekering
  • Motorverzekering
  • Inboedelverzekering
  • Opstalverzekering
  • Pechhulpverzekering
  • Rechtsbijstandverzekering
  • Zorgverzekering
  Contact gegevens

  Lithoijenstraat 14
  3826KE Amersfoort

  E: info@lbfinancielediensten.nl
  T: 085 077 05 51

  Copyright 2014 - 2023 LB Financiële Diensten - Alle Rechten Voorbehouden.
  LB Financiële Diensten is een handelsnaam van L’arssurance B.V.