085-077 05 51

info@lbfinancielediensten.nl

Vrachtautoverzekering
Bescherm uw vrachtwagen met LB Financiële Diensten. Uitgebreide dekking en betaalbare premies. Vraag nu een offerte aan!

LB Financial Diensten begrijpt dat het afsluiten van de juiste vrachtwagenverzekering een ontmoedigende taak kan zijn. Wij bieden uitgebreide en betaalbare dekkingsopties om u en uw investeringen te beschermen in geval van een ongeval of diefstal. U kunt op ons rekenen voor oplossingen op maat voor alle soorten vrachtwagenchauffeurs, ongeacht hun ervaringsniveau of de omvang van hun wagenpark.

Ons ervaren team van adviseurs zal u helpen een effectieve beleidsoplossing te creëren die voldoet aan uw individuele behoeften. Onze aangepaste dekking omvat:

– Aansprakelijkheidsverzekering – Beschermt tegen claims van derden als gevolg van lichamelijk letsel en materiële schade veroorzaakt door een ongeval tijdens het besturen van een vrachtwagen.

– Fysieke Schade Verzekering – Dekt verliezen veroorzaakt door brand, vandalisme, hagel, windstormen, overstroming, aardbeving en andere perils.

– Onverzekerde/onverzekerde automobilist dekking – Dekt schade veroorzaakt door een onverzekerde of onderverzekerde automobilist die verantwoordelijk is voor een ongeval.

– Vrachtverzekering – Beschermt tegen de gevaren die gepaard gaan met het vervoer van goederen, waaronder schade aan de lading tijdens het vervoer of door diefstal, brand, overstroming en andere oorzaken.

– Trailer Interchange Insurance – Biedt dekking voor trailers gehuurd onder een trailer interchange overeenkomst die geen eigendom zijn van de verzekerde organisatie.

– Aansprakelijkheidsverzekering voor ingehuurde auto’s – Dekt aansprakelijkheidsverliezen in verband met voertuigen die voor zakelijk gebruik worden gehuurd of gehuurd.

Bij LB Financial Diensten begrijpen we dat vrachtwagenbedrijven er in alle soorten en maten zijn en daarom bieden we uitgebreide verzekeringsdekking afgestemd op uw individuele behoeften. Van kleine onafhankelijke truckers tot grote commerciële vloten, onze polissen zijn ontworpen om uw bedrijf te beschermen tegen onverwachte gebeurtenissen en financieel verlies. Met LB Financial Diensten kunt u erop vertrouwen dat u de beste vrachtwagenverzekering voor uw geld krijgt.

Ons ervaren team van verzekeringsadviseurs kan u helpen de juiste dekking te vinden tegen een betaalbaar tarief. We geven gedetailleerde uitleg en advies over de kenmerken van de polis, zodat u alle informatie hebt die nodig is om een weloverwogen beslissing te nemen. Wat voor soort dekking u ook nodig heeft, wij doen ons best om u de bescherming en gemoedsrust te bieden die u verdient.

Wij bieden een verscheidenheid aan vrachtwagenverzekeringen, waaronder:

– Aansprakelijkheidsverzekering – Dekt alle schade die u aan anderen toebrengt

– Collision Insurance – Dekt fysieke schade aan uw voertuig veroorzaakt door een ongeval

– Comprehensive Coverage – Beschermt tegen diefstal, vandalisme en andere niet-ongeluk gerelateerde schade

– Uninsured/Underinsured Motorist Coverage – Biedt dekking als u betrokken bent bij een ongeval met iemand die onverzekerd of onderverzekerd is.

Bij LB Financial Diensten begrijpen we het belang van betrouwbaar vervoer voor vrachtwagenbezitters. Daarom bieden onze vrachtwagenverzekeringen uitgebreide bescherming die kan worden afgestemd op uw individuele behoeften. Ons team van ervaren verzekeringsprofessionals neemt de tijd om uw bedrijf te leren kennen en ervoor te zorgen dat u de juiste dekking krijgt tegen een prijs die binnen uw budget past.

Contact gegevens

Lithoijenstraat 14
3826KE Amersfoort

E: info@lbfinancielediensten.nl
T: 085 077 05 51

Copyright 2014 - 2023 LB Financiële Diensten - Alle Rechten Voorbehouden.
LB Financiële Diensten is een handelsnaam van L’arssurance B.V.