085 007 0551

info@lbfinancielediensten.nl

Boekhouding MKB

Voor de meeste MKB-ondernemers is het bijhouden van de administratie en boekhouding niet iets dat een hoge prioriteit heeft, met als gevolg dat u achter de feiten aanloopt. LB Financiële Diensten vindt dat zonde, want de kans is groot dat de Belastingdienst hiervoor een boete oplegt. Daarom bieden wij de mogelijkheid om uw boekhouding op orde te brengen én te houden.

Betrouwbare partner

LB Financiële Diensten heeft kennis van de MKB-branche en weet waar eenmanszaken, VOF’s en BV’s tegenaan lopen. Zodra u personeel in dienst hebt, verandert de financiële administratie en krijgt u met andere fiscale regels te maken. Door onze expertise hebben wij kennis over nieuwe en veranderende wet- en regelgeving en kunnen wij u hier betrouwbaar in adviseren.

Kwartaalverplichtingen

Uw boekhouding verwerken wij digitaal en daarom ontvangen wij uw facturen ook op die manier. Na controle boeken wij ze in en stellen de btw-aangifte op. Vier maal per jaar stellen we bovendien een overzichtelijke kwartaalrapportage op. In een duidelijk overzicht ziet u de financiële staat van uw bedrijf en weet u hoeveel belasting u moet gaan betalen. Daarnaast geven wij concrete tips en adviezen, waarmee u mogelijk geld kunt besparen.

Vennootschapsbelasting

De boekhouding voor MKB-ers wordt soms aangevuld met vennootschapsbelasting. BV’s hebben de verplichting om jaarlijks deze vennootschapsbelasting te betalen. LB Financiële Diensten houdt het gehele jaar alle gegevens hiervoor bij, zodat het voor u gemakkelijk wordt om het in te dienen. Daar waar mogelijk, kijken wij naar belasting bespaarmogelijkheden. 

IB-op-tijd garantie

De meeste MKB-ers kijken als een berg op tegen het op tijd betalen van de inkomstenbelasting (IB). LB Financiële Diensten neemt dit graag uit handen. Wij stellen eenmaal per jaar op basis van uw administratie deze aangifte op, en zorgen ervoor dat het op tijd wordt klaargezet. Zo bent u ervan verzekerd dat de inkomstenbelasting niet te laat bij de Belastingdienst binnenkomt.

Loonadministratie

Wij verzorgen ook de loonadministratie van uw personeel. Dat voeren wij uit op basis van de hoeveelheid medewerkers, hun arbeidsovereenkomst en andere aanvullende informatie zoals gewerkte uren, ziekte- en verlofdagen. Wij stellen de complete loonstroken op en leveren deze digitaal en op tijd aan.

All-in MKB pakket

LB Financiële Diensten biedt de boekhouding voor MKB-ers aan, in een all-in tarief dat start bij € 135,00 per maand op basis van 3 medewerkers en een maximum van 400 inkoopfacturen per jaar. Daarnaast controleren wij al uw uitgaande facturen op fouten. Hebt u meer medewerkers in dienst of wilt u andere informatie ontvangen? Bel of mail ons voor een vrijblijvende afspraak.

Contact gegevens

Lithoijenstraat 14
3826KE Amersfoort

E: info@lbfinancielediensten.nl
T: 085 007 0551

Copyright 2014 - 2023 LB Financiële Diensten - Alle Rechten Voorbehouden.
LB Financiële Diensten is een handelsnaam van L’arssurance B.V.