Boekhouding ZZP

Naast verzekeringen voor particulieren én bedrijven verzorgt LB Financiële Diensten ook de boekhouding voor ZZP-ers. U wilt zich ongetwijfeld voornamelijk bezighouden met uw bedrijf en niet de rompslomp van een administratie erbij hebben. Desondanks is het wettelijk verplicht dat u dit bijhoudt. Om u hierin te ontzorgen, biedt LB Financiële Diensten de mogelijkheid de boekhouding voor u te doen. Hieronder vindt u de meest voorkomende dienstverleningen.

Btw-aangifte
Aan de hand van alle inkomsten en uitgaven stellen wij 4x per jaar de btw-aangifte op. Dat doen wij op basis van een digitale aanlevering van door u ontvangen en betaalde facturen. Wij controleren al deze facturen, boeken ze in en doen vervolgens een voorstel voor btw-aangifte. Een betrouwbare, snelle en gemakkelijke manier om aan de verplichting van uw omzetbelasting te voldoen.

Kwartaalrapportage
Behalve de btw-aangifte stellen wij ook kwartaalrapportages voor u op. Dit doen wij op basis van online beheer van uw administratie. Uit de resultaten ziet u direct hoe uw bedrijf ervoor staat en hoeveel belasting u mogelijk moet gaan betalen. Vallen de resultaten tegen, dan kunt u voortijd bijsturen.

Aangifte inkomstenbelasting Jaarlijkse IB-aangifte doen is voor veel ZZP-ers een uitdaging in hun boekhouding. Toch is het van belang dat de aangifte voor de inkomstenbelasting op tijd bij de belastingdienst binnen is. Wij hebben expertise om op basis van uw administratie deze aangifte op te stellen. Daarnaast zoeken wij altijd naar wettelijke mogelijkheden die tot belastingbesparing kunnen leiden, zodat u hier de vruchten van plukt.

All-in ZZP-pakket
LB Financiële Diensten biedt de boekhouding voor ZZP-ers aan, in een all-in tarief dat start bij € 99,00 per maand op basis van een maximum van 300 inkoopfacturen per jaar. Wij bieden daarvoor ook de mogelijkheid om al uw uitgaande facturen goed en punctueel te controleren, zodat u geen inkomsten misloopt. Spreekt onze dienstverlening u aan en wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Bel of mail ons voor een vrijblijvende afspraak.